Buss fy

Nu sitter man på bussen fy fan vad tråkigt.
Det tar ju sån lång tid nu känner man att man börjar sakna körkortet.
Fast det är ju inte så lång tid kvar nu hihi=)=)
Ja gott folk nu få ni ha en underbar sista april så kanske vi ses i kväll.
Hej svejs //Micke





image9

vilket väder

Vilket fint väder kl är 07:19 Emma har precis gått och jobbat.
Ja ska nu åka hem till stöde och åka lite fyrhjuling sedan i kväll blir det nog lite grillning



Sitter och kollar på nyheterna fy fan vad hemskt det där i österiket ojoj.
Ne nu måste jag packa och fara hoj hoj
//Micke



image7


Ny äten

Nu ligger man och är nyäten spegetti och köttfärssås blev det gott det.
Ligger och ser på extrem makeover home Edition fy fan vilka hus dom bygger det är inte klokt.


image5


Och i Morgon är det sista April och har inte en aning om vad man ska göra det är inte kolkt.
Är det någon som har nåförslag?


Birsta city

Hej hej vaknade och började dagen men en sveng på birsta city.
Va dit och hämtade min telefon som varit på lagning. Fy fan vad folk det var där. Men nu är man hemma igen nyss tagit reda på tvätten i tvättstugan sedan nu ska jag nog laga lite mat tills Emma kommer hem sedan blir det en sveng på friskis tror jag. I morgon funderar jag på att åka hem till stöde och åka lite fyrhjuling sånt fint väder ju!

image4

Nu är sommaren här

Nu är sommaren här käns det som =) Var på Jula i dag och hittade en utemöbel jättefin runt bord med fyra stolar och parasol så nu är det bara grilla och öl. Ja dagen har varit bra först var jag till hussborg med pappa i morse och kollade på jobb sedan till e-14 baren och åt lunch.  Sedan var vi på anstalten i viskan och kollade på ett till jobb sedan for vi till stan då var jag och köpte ett årskort på friskis och svettis så nu blir det hård träning så man slipper ligga i vassen i sommar. Sedan jula sedan hem nyss monterat bordet det vart så fint. Ne nu ska jag tvätta lite innan Emma kommer hem HEJSVEJSimage1

Bordet fast det jag köpte var runt och fyra stolar.


ÅRE Skut skjutet

Hej alla läsare haha det lät som att det skulle vara en hel hög men det är ju inte många.
Nu har jag varit i Åre sedan i trorsdags med Mamma Pappa och hjärtat Emma.
I går var vi och åkte skidor hela dagen va helt slut när vi kom hem va på väg att gå på Holiday club och bada men det art film och mys i stället. Sedan i dag har vi också varit och åkt skidor ja skidor det var ju också spännande jag som inte har åkt skidor på tio år jag har ju åk snowboard men det gick fin fint det. Åter till idag jo i dag åkte vi skut skjutet en störtlopptävling i åre på tre kilometer första gången för mig. Åkte på 3,28 det är väll hyffsat för att vara amatör. Sedan vart det prisutdelning på torget med mycket folk bärs och musik dom lottade ut en bli på start numret en Audi A3 cabriolet men ingen vinst denna gång. Eller jo Emma van en väska och en tröja och en mössa. Sedan nu har vi ätit glass och nu ska jag gå och se en film. Ha de bra alla.

Vilkert vackert väder

Nu var det ett tag sedan man skrev här men se om man kan börja bättra sig.
I dag har jag ja jag började dagen med en promenad tillskönsmon sedan ner till stan. sdan tog jag bussen hem och städade lite för jag skulle åka hem till stöde och åka lite fyrhjuling. Men när jag stog där och väntade på bussen ringde telefonen och jag vart tvungen att gå på kurs i stan i morgon så det var lika bra att stanna hemma.

Sedan for jag hem till lägenheten och lagade mat åt mig och Älsk och hennes mamma men nu har dom farit för hjärtat skulle jobba så nu är man ensam igen så det får bli en TV kväll i kväll med.

RSS 2.0